Annoncér her

Tips og teknikker....?

Ja, hej, er lige kommet på som ny bruger i dette "univers" - og blev egentlig lidt glad over at se et forum med "Tips og Teknikker" - tænkte; fedt, kunne måske få nogle gode nye idéer!!!! Men (og nu er det altså ikke for at genere nogen) men hvor er alle tips'ene??? Alle hjemmesideadresserne kan man vel finde under kunstnerne....? Kom nu med nogle tips på bordet - teknikker som man vil dele ud af???!

Ok, her kommer én (den er måske nok kendt af mange, men kunne jo være at nogen ikke har prøvet det endnu!!!) - prøv at gemme det gamle kaffefilter fra morgenkaffen og bland lidt af det fugtige kaffegrums i malingen. Har du ikke allerede prøvet det.... så forsøg. Lidt sjovt og bestemt en billig måde at få lidt struktur i malingen!

Håber at finde andre tips her på siden i fremtiden :O)

LS 

Oprettet af lisbeth den 2007-04-08 14:10:51

Væg dekoration

lene1207 den 2007-04-08 14:10:51

Hej med jer herinde.....

Jeg har desværre ingen tips eller teknikker, men har meget brug for HJÆLP !!! Jeg skal lave en udsmykning i Ry. Det er en overbygning på et badeland. Det skal være udsmykning direkte på væggende, men jeg aner intet om vægdekoration eller hvor jeg kan søge råd og vejledning. Jeg har spurgt hos en række lokale farvehandlere, men ærligt, så kan jeg ikke bruge deres svar til ret meget. Er der nogen, der har erfaring og vil dele ud af det ?

Normalt maler jeg med akryl på lærred, men jeg kan forestille mig, at det er noget andet, der skal bruges til vægge og så i et rum, hvor der må formodes at være en høj luftfugtighed. Hvor lang tid skal man regne med at det tager, når der er ca. 50m2, og hvor meget maling. Se, jeg aner intet om det, og håber, at nogen herinde kan guide mig ??? På forhånd tak !

Lene L

Hej Lene

Patricia22 den 2007-04-08 14:10:51

Nå, der var du igen :) Jeg har prøvet at hjælpe dig  lidt på dit andet indlæg :)

Hvor lang tid det tager, kan du kun selv svare på.. Det kommer jo and på hvordan du arbejder og hvad du har tænkt dig at lave..

Ja, du har helt ret, i et rum hvor luftfugtigheden er så høj og hvor det kan ske at der bliver plasket vand op på væggen, kan du ikke bare bruge almindelig akrylmaling, med mindre du lakkere godt og grundigt bagefter med en passende lak (hvis du vælger denne metode skal du huske at lak er farligt at indånde uden maske)

Du kan også gøre det at du simpelthen køber samme slags maling som det man eksempelvis maler sit badeværelse med, altså maling til våderum..

Der kan det være en god idé at købe de små testbøtter, som oftest ikke koster mere end 20-30 kr, men hvis det er til et maleri der fylder 50m2, tror jeg at du har brug for mere maling end de små testere..

Jeg har selv lavet vægmalerier i sådanne rum som det du kaster dig ud i nu, og opgavel er stor, men den er absolut ikke umulig..

Held og lykke :)

Tip

Patricia22 den 2007-04-08 14:10:51

Nu hvor jeg alligevel sidder og kaster tips ud af ærmet, kan jeg sige videre at en ting jeg har god erfaring med er spartler...

Jeg gør nogen gange det at jeg maler en grundfarve på et lærrel og eventuelt lidt halløj ovenpå, lader det tørre helt, smider en klat malng oven på og hiver malingen ud med en spartel, det giver en god effekt og så kan man ane det lag man lod tørre i første omgang, igennem..

Gav det mening? Det håber jeg i hvert fald.. God fornøjelse.

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind, for at kunne deltage aktivt i debatten her på sitet.

Brugernavn:   Adgangskode:  

Glemt dine logindetaljer?

Hvis du har glemt dine logindetaljer, kan du få dem tilsendt ved at indtaste den emailadresse du brugte ved registreringen herunder.