Annoncér her

Lærreds tryk

Det hedder jo Lærreds tryk når maleriet printes på lærrede og ender som et produkt der til forveksling ligner et oljemaleri. En del tyder osse på at det er et medie det ikke er til at komme udenom, faktisk opfyldelsen af en gammel drøm fordi nu kan alle endelig have råd til et ordentligt billede på væggen. 

De billeder der sælges sådan er enten printet på bagrund af et foto af et "rigtigt" maleri eller osse existerer motivet kun som fotoshop fil, og er malet på computer uden nogensinde at have existeret som andet end en computer fil. Og hvor er forskellen, hvis der er nogen ; tit bliver det printede billede enda bedre end det originale som regel er det bedre kvalitet i både farve lærrede og ramme. Og er de printede værker ikke netop det nye værktøj der kan sikre at ganske almindelige mennesker, igen får lyst og råd til at have et livsbekræftende eller et fordybende billede på væggen, hvor før da kunst gallerierne bestemte prisen, havde kun samlere og museer råd. ---- Oveni er der opstået helt nye kunst retninger, de nye muligheder har givet helt nye oplevelser og experimenter der aldrig ville være blevet udført. Som kunstner er det blevet meget nemmere -- din pris for værket langt mere flexibel fordi er du en rigtig god kunstner tager du tre gange kost pris for værket og som mindre kendt to gange kost pris og alle kan være glade. 

Eller har du nogle meninger som modsiger det jeg lige har skrevet ? 

Oprettet af PerCorell den 2010-04-16 12:27:55

den 2010-04-16 12:27:55

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind, for at kunne deltage aktivt i debatten her på sitet.

Brugernavn:   Adgangskode:  

Glemt dine logindetaljer?

Hvis du har glemt dine logindetaljer, kan du få dem tilsendt ved at indtaste den emailadresse du brugte ved registreringen herunder.