Annoncér her

Kunst for alle

Som nyudsprungen "kunstner" - har jeg været meget på nettet for at finde inspiration, og det har været til stor glæde for mig. Mange steder har jeg dog også mødt holdningen, at man ikke vil lægge noget ud/copy right regler osv osv. Jeg synes jo bare der er inspiration alle vegne, og hvis en kunstner kan kopieres - så er det enten en tilkendegivelse af at man kan lide hvad vedkommende laver, eller det er noget der KAN kopieres (og måske ikke er så unikt endda).

 

Nå, men i lidt protest mod den ovenstående tendens har jeg oprettet en gruppe på facebook der er åben for alle, der hedder "kunst for alle", hvor man som kunstner kan blive inspireret og bidrage med inspiration - p.t. er det dog kun mig der levere input, MEN det kunne være dejligt om flere ville med på denne vogn, og dele de fantastiske ting de finder på nettet...  så hvis du har lyst til dette, så bare meld dig ind i gruppen.

mvh Eva Vig (www.galleri-evig.dk - også på facebook...) 

Oprettet af den 2014-01-03 13:42:49

den 2014-01-03 13:42:49

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind, for at kunne deltage aktivt i debatten her på sitet.

Brugernavn:   Adgangskode:  

Glemt dine logindetaljer?

Hvis du har glemt dine logindetaljer, kan du få dem tilsendt ved at indtaste den emailadresse du brugte ved registreringen herunder.