Annoncér her

Kunstgruppe Vejle

Hejsa alle i kunstnere fra jylland.  

Jeg har i nogen tid været lidt på udkig efter seriøse kunstnere, som tænker kunst om ikke 24 så 23 timer i døgnet! ;) Det gør jeg nemlig og det kan være en ensom tur, hvis ikke der er sparringspartnere.

Har du det lidt lige som mig eller???

Kunstere skal ikke være konkurrenter, men samarbejdspartnere! Det gælder om at få inspiratioln og udvikle sig, og det gør man bedst i et fællesskab! :)

Kunne nogen tænke sig at danne en kunstgruppe, som også beskæftiger sig med at drikke kaffe og hyggesnakke? Snakken vil sikker 90% af tiden handle om kunst, kunsteren og lignende, men dete rjo også meningen!  ;) Måske det hen af vejen kan udvikle sig til fælles atelier et sted?

Dette kræver selvfølgelig at kemi og lyst er i top, og det er ikke sikkert at mit ovenstående ønske nogen sinde bliver til noget, men nu prøver jeg igen at sætte gang i noget som jeg synes kunne blive rigtig spændende, og tænk hvad vi kunne udvikle det til?!??! :D 

Håber nogen er med på idéen.

Jeg kan kontaktes på

helle.koed.paulsen@hotmail.com

http://blog.kreativeomgivelser.dk 

www.kreativeomgivelser.dk 

 

Mange venlige hilsner fra

Helle Koed Paulsen 

Oprettet af HelleKoed den 2008-06-07 19:03:34

den 2008-06-07 19:03:34

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind, for at kunne deltage aktivt i debatten her på sitet.

Brugernavn:   Adgangskode:  

Glemt dine logindetaljer?

Hvis du har glemt dine logindetaljer, kan du få dem tilsendt ved at indtaste den emailadresse du brugte ved registreringen herunder.