Annoncér her

Kulturspinderiet - professionelt udstillingsloker

Kunstens udstillingsrum | Til toppen   www.kulturspinderiet.dk

 
Silkeborg Kommunes udstillingsbygning er en del af den nye bydel, der opstod efter den gamle Papirfabrik fra 1844.  Et historisk sted lige ved Gudenåen og Havnen. Her bygges nu bl.a. Musik- og teaterhus, biograf, museum, hotel, erhvervslokaler og boliger.Kulturspinderiet er Silkeborg Kommunes bud på professionelle udstillingsfaciliteter, primært til kommunens kreative miljø.Kulturspinderiets lokaler er indrettet i det tidligere smede- og tømrerværksted. Her er der 654 m2 udstillingsareal, opdelt i to sale på 184 m2 og 470 m2. Lokalerne fremstår råt med en kran i loftet og en skulpturel betontrappe. Der er trægulve og nyt interiør.   Priserne er pt.: 210 kr. store sal / pr. dag
  85 kr. Lille sal / pr. dag
295 kr. begge sale / pr. dag
 
Et meget fleksibelt rum med skillevægge, ovenlys og et flot lystindfald fra vinduerne.  I Kulturspinderiets hyggelige cafe kan der købes kaffe/te eller kakao og lidt brød til.Kulturspinderiet skaber de ideelle rammer om et bredt spektrum af kunstudstillinger og arrangementer.
De smukke lokaler kan lejes i op til 2 sammenhængende uger inkl. 3 weekends. 
Der er 2 ansøgningsrunder årligt og ansøgningsskema til leje af Kulturspinderiet fås ved henvendelse til:
Kulturspinderiet
Aase Sjerslev Rasmussen, daglig leder 
tlf. 86 80 64 02.

|

Oprettet af den 2006-09-07 15:19:31

den 2006-09-07 15:19:31

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind, for at kunne deltage aktivt i debatten her på sitet.

Brugernavn:   Adgangskode:  

Glemt dine logindetaljer?

Hvis du har glemt dine logindetaljer, kan du få dem tilsendt ved at indtaste den emailadresse du brugte ved registreringen herunder.