Annoncér her

Forum for kritik og respons.

Er der nogen der vil være med i et forum, hvor vi kan give hinanden konstruktiv kritik på vores arbejder.

Et seriøst forum, hvor der skal "være højt til loftet", forstået på den måde, at alle uanset niveau kan få respons og et godt råd med på vejen, hvis man fx er "kørt fast" i sit arbejde.

Hilsen Rikke

Oprettet af Kunstner den 2007-01-23 22:05:19

Forum for kritik og respons

den 2007-01-23 22:05:19

Hvilket forum tænker du på? Et bestemt - eller et helt nyt?

Umiddelbart synes jeg det lyder spændende. :o)

 

Hilsen Charlotte

kollegiale råd.

Kunstner den 2007-01-23 22:05:19

Hej Charlotte

Tror der skal oprettes et nyt forum her på siden. Så vidt jeg kan se, er det ikke muligt at indsætte billedfiler i den nuværende form for indlæg/fora - vil prøve at forhøre mig hos administratorene om det er muligt.

Tænker det mest af alt som et internt kollegialt hjælpeforum, hvor man kan lægge sine billeder ind og få gode råd, tips/tricks og tenikker, hvis man er kørt fast i et arbejde eller blot trænger til inspiration og høre andres meninger.

For mit eget vedkommende ku det være yderst brugtbart af og til!  Er der andre der er med på ideen?

Hilsen Rikke

Midlertidigt alternativ:-)

altenburg den 2007-01-23 22:05:19

Jeg syntes at det lyder som en rigtig god ide:-) men indtil dette bliver oprettet vil jeg anbefale den amerikanse side www.wetcanvas.com (jeg håber at det er tilladt at nævne andre sider:-)
Det er gratis at tilmelde sig og de har mange slags kritikfora:-) Ikke bare inden for forskellige genre men også inden for kritiktyper. Så kan man selv vælge hvår hårdhudet man er;-) Generelt er det rigtig god, konstruktiv og sober kritik man får på denne side. Folk er utroligt hjælpsomme og flinke men også dejligt ærlige:-)
Det er helt gratis at tilmelde sig/bruge alle deres faciliteter nøjagtig som her
xxx
Anja

Har I prøvet her?

myartspace den 2007-01-23 22:05:19

Jeg er selv involveret i at udvikle netop sådan en side: Kig på www.MyArtSpace.dk - det kan være I kan bruge den. Og ellers må I gerne give en melding hvis der er noget I mangler/savner på siden.

Mvh

Knud

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind, for at kunne deltage aktivt i debatten her på sitet.

Brugernavn:   Adgangskode:  

Glemt dine logindetaljer?

Hvis du har glemt dine logindetaljer, kan du få dem tilsendt ved at indtaste den emailadresse du brugte ved registreringen herunder.