Annoncér her

Tilbud om at male i Tjekkiet

Hej igen

Jeg har fået til opgave at udfylde rammerne i en nedlagt skole i det nordlige Tjekkiet. Nærmere bestemt de Bøhmiske bjerge, som skulle være det smukkeste naturområde i Europa.  Skolen ligger i en by med kun 600 fastboende, men området har ca. 1 mio.turister om året.

Planen er, at skolen på sigt, skal være områdets kulturcentrum med deltagelse af såvel nationale som internationale kunstnere i bred forstand.

I skolen vil der blive 2 butikslejemål, hvis nogen kunne være interesseret ? Det kunne godt være til salg af f.eks. billed/glas/keramik.. Der vil også blive etableret et åbent værksted.

Men tilbuddet er i første omgang, at en række kunstnere kan komme til skolen og udøve deres kunst i de natursmukke omgivelser i 6-8 uger til sommer.  På sigt er det planen at mere kendte kunstnere skal komme til skolen og undervise. Til den tid kan man så deltage i egentlige kunstkurser enten som privat person eller via aftenskoler, hvor kurserne også vil blive udbudt.

Men i første omgang trænger skolen til en kærlig hånd. Interesserede betaler selv rejsen til Tjekkiet. Det kunne være en samlet bus, da de Bøhmiske bjerge kun ligger i kort afstand fra den tyske grænse. Deltagerne bor på den lokale kro til ca. 100 dkr.pr nat ncl. fuld forplejning. Skolen stilles helt til  disposition, og det eneste man skal yde er (fra tid til anden, at hjælpe lidt til med istandsættelse/renovering af skolen. Der vil selvfølgelig være masser af tid til sin egen kunstart, og tid til at deltage i sociale sammenhænge med andre deltagere.

Jeg vil mægtig gerne høre jeres kommentarer såvel positive som negative omkring dette projekt, ligesom interesserede kan henvende sig til mig på lenelienhoft@hotmail.com eller mail@galleri-lienhoft.dk

Mvh

Lene

Oprettet af lene1207 den 2007-04-18 15:32:07

den 2007-04-18 15:32:07

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind, for at kunne deltage aktivt i debatten her på sitet.

Brugernavn:   Adgangskode:  

Glemt dine logindetaljer?

Hvis du har glemt dine logindetaljer, kan du få dem tilsendt ved at indtaste den emailadresse du brugte ved registreringen herunder.