Annoncér her

Kunstværkstedet søger flere kunstnere

Kunstværkstedet er et værkstedsfællesskab mellem pt. 4 malere, 1 keramiker og 1 glaskunstner. Vi har etableret os i et 54 kvm. hyggeligt værksted i et baghus i centrum af Helsingør, og vi har været i gang siden sommeren 2008.

Nu udvider vi med en etage mere, og søger derfor flere engagerede kunstnere (fuldtids eller deltids). Om du er keramiker, maler, smykkedesigner, tøjdesigner eller noget helt femte, betyder ikke så meget. Det er vigtigere, at du kan falde ind i Kunstværkstedets rammer.

Formålet med Kunstværkstedet er at inspirere hinanden og lave fælles aktiviteter og tiltag som fx markedsføring, salg og udstillinger. Det er også rart at have selskab mens man arbejder.

Prisen for deltagelse er fx 500 kr. / mdr. inkl. moms, vand, varme, lys og forsikring. Prisen afhænger af hvor meget plads du skal bruge. Der er et lille køkken, garderobe, læsehjørne med sofa, støvsuger mm.

Hvis du er interesseret kan du kontakte Michael Kofod på 21 78 33 72 eller mail@micko.dk.

 

Venlig hilsen

Michael Kofod

Oprettet af Micko den 2009-02-08 12:18:00

Øv øv øv jeg bor for langt væk

HMR-kunst den 2009-02-08 12:18:00

Det lyder som vældigt tiltrækkende forhold, ville ønske jeg boede i nærheden. Kunne godt bruge et atelier til 500 om måneden. Jeg mangler plads især om vinteren. Men desværre er det for langt væk, Hilsen HMR-kunst/Helene

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind, for at kunne deltage aktivt i debatten her på sitet.

Brugernavn:   Adgangskode:  

Glemt dine logindetaljer?

Hvis du har glemt dine logindetaljer, kan du få dem tilsendt ved at indtaste den emailadresse du brugte ved registreringen herunder.