Annoncér her

FInd kunstner

Hej alle,

For ca. et år siden stødte jeg i forbindelse med en boligannonce på nettet, på en lejlighed der var smukt udsmykket med store (ca 2x3 m o.l.) malerier. Det var altså næsten fra loft til gulv. Fælles for malerierne var en lille sommerfugl i guld et sted på maleriet. Et af malerierne var holdt i lilla farver. Det ene maleri hang bag en sofa, det andet på en fri væg fra loft til gulv, og det sidste var lidt mindre i gyldne farver og hang i køkkenet.

Lejligheden var ikke interessant for mig, så jeg tænkte ikke mere over det. Men sidenhen har de kæmpe malerier "hjemsøgt" mig, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at finde kunstneren. Jeg tror, at kunstneren var ejer af lejligheden, som lå på Nørrebro eller måske i Nordvest i København. Men vedkommende er jo nok højst sandsynligt flyttet siden lejligheden var til salg.

Hvis nogle kan kender en det kunne være, eller har flere oplysninger, håber jeg, at I vil hjælpe mig med at finde kunstneren..

Håber at høre fra nogle af jer!

Vh. Jannie

Oprettet af JADA den 2010-11-05 23:56:24

den 2010-11-05 23:56:24

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind, for at kunne deltage aktivt i debatten her på sitet.

Brugernavn:   Adgangskode:  

Glemt dine logindetaljer?

Hvis du har glemt dine logindetaljer, kan du få dem tilsendt ved at indtaste den emailadresse du brugte ved registreringen herunder.